Жителям хутора Студинець Тисменицького району Івано-Франківської області вдалося самотужки загасити пожежу в домі односельчанина, в результаті якої той загинув.

Про це повідомляє Магнолія-ТВ з посиланням на прес-службу ДСНС в Івано-Франківській області.

"О 09:55 на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини № 2 м. Тисмениця надійшло повідомлення від чергового Тисменицького райвідділу УМВС в області про те, що близько 05:35 по вулиці Пилипа Орлика на виникла пожежа у кімнаті житлового будинку", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Три людини згоріли в будинку на Запоріжжі

Пожежників на місце події не викликали, пожежу ліквідувало місцеве населення. У кімнаті виявили тіло 61-річного господаря хати без ознак життя.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Пожежа знищила телевізор, диван, підлогу на площі 2 квадратних метрів та речі домашнього вжитку. За попередньою інформацію, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку.