Упродовж кількох місяців в супермаркетах Маріуполя недораховувались шоколадних плиток.

Як повідомила прес-служба поліції міста, копи провели спецоперацію і затримали чоловіка, який крав шоколадні плитки з супермаркетів Іллічівського району.

Слідчі Жовтневого відділення повинні ще довести, що саме він винен у чотирьох випадках крадіжок. Можливо, він автор інших крадіжок, тому що в супермаркетах прифронтового міста, але в інших районах, теж пропадали солодощі.

Слідчий розповів, що співобітники супермаркетів підозрювали чоловіка і дали "наводку" правоохоронцям. Вони склали фоторобот і шукали ймовірного зловмисника. Чоловік ретельно стежив за охоронцями і вчасно йшов з супермаркету.

Він ховав шоколад під куртку, за раз міг винести по 15 батончиків. Чоловік виходив через запасний вхід. "Продукцію" він збував на ринках. На крадіжку у нього йшло до двох хвилин.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Читайте також: Прикордонники затримали трьох українців за крадіжку трьохсот сосен

Нагадаємо, що нещодавно в Києві затримали чоловіка, який вкрав 21 Kinder.