Молодий та амбітний співак Нікіта Ломакін (NIKITA LOMAKIN) продовжує завойовувати українську сцену і серця прихильниць. Номінант в категорії “Прорив року” премії M1 Music Awards 2018 літо проводить у роботі. Днями він презентував нове відео на пісню “Виолончель”, а сьогодні, 9 липня, виступає на одній сцені з легендами української музики на відкритті Atlas Weekend 2019. Після чого артист буде готуватися до виступу на Чорноморських іграх у Скадовську.

Незважаючи на завантаженість, співак збирається знайти в графіку час для невеличкого морського відпочинку. “Знай.uа” дізнався всі подробиці.

Нікіта Ломакін на зйомках кліпу в Іспанії

Як зізнався Нікіта, літню відпустку він має намір провести в Тунісі, але поїде він не один.

“Я поїду з мамою відпочити. Мама дуже любить влітку в Тунісі бути, тому що там клімат дуже приємний: ніби як жарко, але дме прохолодний вітерець. Зараз відпрацюю, а в наступному місяці поїдемо відпочинемо з мамою на тиждень”, - поділився співак.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ломакін зазначив, що любить активний відпочинок, ніж лежати і нічого не робити на пляжі.

“Наприклад, у Єгипет я їжджу задля дайвінгу. Дуже люблю поринати, шукати риб. Я бачив китову акулу, черепаху - плавав з нею під водою. Люблю різні штуки, які у нас тут не зустрінеш. Люблю екстрім, швидкість”, - поділився артист.

Незважаючи на любов до екстремального спорту, від стрибка з парашутом Нікіта б відмовився.

“Не стрибав би просто тому, що у мене є мама. Мама у мене - головна мотивація. Хочеться робити щось для мами. Мама дуже багато сил у мене вклала. Я це відчуваю, тому я роблю все для неї”, - щиро зізнався Ломакін.

Нікіта Ломакін з батьками

Нагадаємо, раніше артист “M1 Agency” випустив гарячий кліп про продажну любов, який знімався у Барселоні. Режисером відео виступив український кліпмейкер Віктор Скуратовський.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, співак Нікіта Ломакін поділився деталями особистого життя і назвав свій ідеал жіночої краси.

Також “Знай.uа” писав, що українські зірки відвідали презентацію гри City Z в парку VRtuality і поринули в таємничий світ віртуальної реальності.