Одна з акторок "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна розповіла, що у неї роман з учасником іншого проекту студії "Квартал 95" - Improv Live Show Костянтином Трембовецьким. Дівчина написала своєму коханому зворушливий пост на Facebook.

Geplaatst door Nikitina Ekaterina op Woensdag 26 juni 2019

"Сьогодні, у мого коханого, розумного, красивого хлопця день народження. Ти неймовірний, ти особливий, ти справді не такий як усі, ти щастя моє. Хочу, щоб усмішка з твого обличчя ніколи не сходила! Бажаю бути найщасливішою людиною у світі! PS І в цьому я тобі допоможу. Ти найкраща людина у світі! Мій ідеальний, моя друга половинка. Je t'aime", - написала Катя у себе на сторінці.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Geplaatst door Nikitina Ekaterina op Woensdag 26 juni 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами Каті, пара утворилася під час фестивалю "Весело" в Туреччині. Нікітіна - наймолодша учасниця "Жіночого кварталу", їй всього 23 роки. Трембовецкому вже 27 років, він розлучений і виховує сина.

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" здивувала сміливим фото з Кошовим.

Раніше Знай.uа повідомляв, спека змусила зірок "Жіночого Кварталу" роздягнутися.

Також Знай.uа писав, зірка "Квартал 95" зробила літо ще гарячішим.