Світ у четвер, 11 липня, відсвяткував солодке свято - День шоколаду. У відомих українських провідних на цей рахунок дуже різні думки. Наприклад, Леся Нікітюк любить солодощі, а ось Андрій Шабанов легко може прожити без солодких ласощів.

Про це ведучі розповіли українським журналістам "Нового каналу" спеціально до свята і попелилсь невеликими історіями, пов'язаними з шоколадом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

шоколад
шоколад

"Не можу назвати себе ласуном", – зізнається Андрій. – Не було такого в дитинстві, щоб мене не можна було відірвати від шоколадних цукерок. "Простимулювати" щось зробити за допомогою "пряника", скажімо, у вигляді солодкого, не вийшло б. Ось "батогом" – так! Наприклад, якщо не пустити гуляти з пацанами у двір. У моїй системі цінностей шоколад був на 20 сходинок нижче, ніж погуляти.
Схоже, яблуко від яблуньки недалеко падає. Донька ведучого, чотирирічна Маша, вся у батька, і до шоколаду байдужа.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Для всіх нас великий сімейний шок, що вона уплітає за обидві щоки… оливки. Всі нормальні люди починають їх їсти після 20-ти, коли вже можуть відчути цей особливий кислувато-гіркуватий смак. А ось до шоколаду у неї нейтральне ставлення. Морозиво її цікавить лише з точки зору процесу лизання. Даєш ложку, так їй відразу і несмачно, і нецікаво. А от Соня любить солодке.

Цікава історія сталася з ведучою "Хто зверху?" і "Хто проти блондинок?" Лесею Нікітюк, яка колись занурила в шоколад руки по лікті.

"Одного разу в Женеві мені пощастило побувати в гостях у шоколатьє", – розповідає зірка. – Людина в маленькому-маленькому приміщенні займається приготуванням шоколаду, який входить в трійку найсмачнішого в Швейцарії. Я побачила своїми очима, як робляться найсмачніші цукерки і розмальовуються вручну різнобарвним шоколадом! А ексклюзивно для мене цей шоколатьє провів спеціальну процедуру. Вилив у величезну миску 10 літрів теплого шоколаду, і я засунула туди руки по лікті, а хотілося пірнути з головою! Потім ми з цього зробили гарний кондитерський шедевр, і я його їла весь тиждень. А моє улюблене блюдо з шоколадом – шоколадний торт.

Нагадаємо, Нікітюк показала розкішний шопінг в аеропорту Жуляни: "На Хмельницькому базарі точно є".

Як повідомляв Знай.uа схудла Кароль блиснула формами на безлюдному пляжі: "А де це ручки?".

Знай.uа писав, розквітла Нікітюк перед весіллям вперше показала сина: теплий кадр.