Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала, пляжне фото в бікіні, яке таки справило фурор в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які з'явилися в записі Світлани, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. На ній бежевого кольору бікіні, а зображена Лобода в красивому місці, десь на відпочинку. А у підписі до фото співачка розповіла, що фотографувала її дочка Єва. "Яка? Так зараз запитують в інста? П. с. Єва попросила встати на носочки, намагаюся прислухатися до дочки".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.