Загинула відома росіянка, фешн-директор магазину ЦУМ, віце-президент компанії Mercury Алла Вербер

Інформацію про це російські ЗМІ надали вдень 6 серпня.

Вербер з Пугачовою

Джерела, близькі люди до сім'ї Вербер, повідомляють, що вона померла в Італії після тривалої і важкої хвороби, яка викликала одночасний відмова всіх органів. Вербер померла у віці 61 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В останні дні Алла Вербер перебувала на відпочинку в італійському Форте-Дей-Мармі. Як розповідають джерела, двома днями раніше її госпіталізували в місцеву лікарню, а 6 серпня її не стало.

Алла Вербер оберталася у вищих колах, тісно спілкувалася і дружила з багатьма популярними російськими знаменитостями. Вона була кращою подругою Алли Пугачової, а також спілкувалася з Філіпом Кіркоровим, Миколою Басковим і багатьма іншими зірками.

Всього тиждень тому Вербер вітала Ігоря Крутого з святкуванням 65-річчя в Туреччині. Три дні тому вона прибула в Італію на відпочинок, де збиралася провести час у колі сім'ї.

Нагадаємо, в Україні зміняться правила вступу на бюджет.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський в люті з-за трагедії на Донбасі.


Також Знай.uа писав про те, що служба безпеки застерігає українців від поїздок в Крим.