Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео, відправившись на канікули в Монте-Карло, Монако. Так, артистка вибрала для жаркої ночі коротеньке вбрання з глибоким декольте і масивний піджак, підкресливши довжелезні ноги в холі готелю.

"😂", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна😻😂", "Дорого-багато", " Свєта, Свєта! 😂👌🏻❤️", "Ніжкииии🔥🔥🔥", "Свєта навіть не дивиться як мужики пластами падають до її ніг 😁", "Летючою ходою ти вийшла з....і зникла з очей....😂😂😂❤️❤️❤️🔥", "Ідеальна хода❤️ Але щось ви надто захопилися😅", "Хода... 😍", "Богиня❤️🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.