Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним кадром з помічницею Дариною, трепетно привітавши подругу з днем народження. Так, артистка приміряла темну спідницю, футболку гірчичного кольору і піджак, доповнивши вбрання масивними кросівками та сумочкою з анімалістичним леопардовим принтом.

"У моєї дорогої @darinao_ сьогодні ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!!!! Хто не в курсі - це моя прекрасна помічниця , відмінний друг і просто неймовірно крутий працівник !! Я тебе шалено ціную і люблю! З Днем народження , my super model 🔥", - зворушливо підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Як сестри😍", "КРАСУНІ 🔥🔥🔥", "Які круті🔥", "Які ви моделі 😍🔥🔥🔥❤️❤️", "сексуальні 😍😍😍", "Довгоногі красуні😂)))".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.