Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Нещодавно 34-річна знаменитість поділилася з багатотисячною армією шанувальників результатами затишної і в той же час святкової фотосесії.

Так, у кадрі Огнєвіч позує спочатку на гамаку, а потім у ошатної ялинки. На її руках сидить пухнастий пудель коричневого забарвлення. Варто зазначити, що знімки вийшли дуже теплими і новорічними.

У підписі до фото артистка зізналася, що завдяки зустрічі з фотографом згадала своє дитинство в кримському місті Судак, який зараз окупований росіянами.

"Дивовижний рік! Стільки прекрасних зустрічей, нових людей ⭐️⭐️⭐️ Ці фото такі теплі, тому що їх зробила Зарема, фотограф з Криму )))) Я немов повернулася в дитинство, в мій улюблений Судак (він же Солдая, Согдейя, Сурож, Сідагіос, etc.) У дитинстві у мене теж був пудель, тільки чорного кольору 😌 🙌 Заремочка, дякую за наше знайомство і твою щирість! 😘 Гортайте карусель і вибирайте, яке фото найбільше подобається️️🦋", - написала Злата.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Нагадавши, раніше Злата Огнєвіч показала пишну весільну сукню: "Щира історія".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч вбралася як подаруночок і пообіцяла незабутні емоції: з бантом і голими плечима.

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч влаштувала жорстке тренування під наглядом суворої жінки.