22 листопада в рамках всеукраїнського туру в Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться симфонічне шоу у виконанні оркестру Андрія Чорного і хору Voice of The Sympho Metal.

Серед іншого на концерті можна буде почути музику з культового серіалу "Гра Престолів" та інших відомих кінофільмів. Наприклад, музиканти виконають музику, написану такими відомими композиторами, як Рамін Джавад, Ханц Циммер, Говард Шор, Ніно Рота.

У числі запрошених артистів - вокалістка Національної оперети України Олена Арбузова, яка володіє рідкісним сопрано.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знято за мотивами відомої книги Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Гри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику представлено інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

"Сцени, які п'ять років тому знімалися за день, тепер знімають за п'ять днів. Творці серіалу хочуть зробити це якомога краще, тому знімали з усіх можливих ракурсів і всіма способами, щоб потім вибрати найкращі кадри", - повідомив головний герой "Гри престолів" Кит Харрінгтон, який зіграв Джона Сноу.

Відома актриса Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс, розповіла, що перевірка всіх камер була набагато довшою і скрупульозношою, ніж раніше, а костюми, зачіски і макіяж стали набагато кращими.

"Кожен діалог був виваженим. Відчувалося, що все набагато серйозніше", - зазначила Емілія Кларк.

Нагадаємо, актор Джош Уайтхаус зіграє одну з головних ролей у приквелі "Гри престолів".

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилося перше фото зі зйомок нової "Гри Престолів".

Також Знай.ua писав, найбільший актор "Гри Престолів" одружився на мініатюрній дівчині.