У неділю, 9 вересня, в Києві затримали злочинну групу з двох військовослужбовців однієї з частин ЗСУ та одного цивільної особи за збут наркотиків.

наркотики

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону.
Відзначається, що затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну.
За даними прокуратури, військові закуповували наркотики в Києві і поширювали їх серед інших військовослужбовців в навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області.


Під час обшуку місць проживання, а також транспортних засобів затриманих вилучено 97 патронів до автоматичного вогнепальної зброї, 15 одиниць вибухових пакетів, 11 димових шашок, 3 поліетиленових пакети з речовиною, зовні схожим на канабіс, а також 200 грамів амфетаміну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще


Зараз затриманим готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України, а третій їх спільникові - в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.263 та ч.3 ст.307 КК України, - повідомили в прокуратурі.


Нагадаємо, у місті Бориспіль Київської області два раніше судимі-хіміки-наркоторговці створили лабораторію з виготовлення синтетичного наркотику амфетаміну. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Київській області.

наркотики

"Оперативники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини вилучили понад 400 грамів готової небезпечної психотропної речовини на 160 тисяч гривень. Її виготовили для продажу наркозалежним громадянам. 1 грам збували за 400 гривень", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у світових ЗМІ не закінчуються новини про партію кокаїну із символікою правлячої партії Російськї Федерації "Єдина Росія", що знайшли у Бельгії, а в мережі продовжується бурхливе обговорення ситуації.

медведев


Також Знай.ua писав про те, що в суді вже не сумніваються, що Олена Зайцева, обвинувачена у масштабній ДТП в Харкові, перед тим як сісти за кермо вживала наркотики, так що зникнення ключового свідка - нарколога Олени Федірко - момент вкрай підозрілий.