Бізнесмен Ілон Маск вжив марихуану в прямому ефірі під час інтерв'ю для подкасту Joe Rogan Experience. Відеозапис шоу доступний на YouTube.

Мільярдер спробував наркотик в процесі бесіди з американським коміком і телеведучим Джо Роганом. Після генеральний директор Tesla випив віскі з льодом, примітивши, що алкоголь є наркотиком.

Інтерв'юер уточнив у Маска, чи робив він це раніше. Бізнесмен відповів ствердно.

"Так, я думаю, що одного разу пробував" заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Роган припустив, що Маск не може собі дозволити вживати наркотики через акціонерів, на що той відповів, що це цілком законно.

В американському штаті Каліфорнія вживання марихуани в рекреаційних цілях легально. Відповідний закон набув чинності 1 січня 2018 року.

В рамках інтерв'ю Ілона Маска Джо Рогану співрозмовники підняли теми майбутнього компанії Tesla, майбутнього розвитку людства, особливостей розробки штучного інтелекту.

Раніше користувачі мережі і журналісти припустили, що Маск є активним нарковживачем. Це сталося після публікації бізнесменом твіта про викуп Tesla по 420 доларів за акцію, оскільки число позначає популярний час вживання марихуани. Однак Маск спростував домисли, заявивши, що наркотики не додають йому продуктивності.

Інвестори переконали Ілона Маска відмовитися від своїх планів по перетворенню Tesla в приватну компанію. Про це повідомляє Associated Press.

Американський мільярдер Ілон Маск відмовився від викупу акцій Tesla. З цієї причини компанія залишиться публічною.

Дане рішення Маск прийняв на підставі відгуків акціонерів. В тому числі на нього вплинули заяви акціонерів, які пояснили йому внутрішні правила. Вони обмежують можливість їх перебування у приватній компанії.

Нагадаємо, Маск влаштував видеоэкскурсию по заводу Tesla.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Ілон Маск спілкується шифрами з самим небезпечним хакером світу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Ілон Маск розкрив всі секрети нової Tesla Roadster. Для нового покоління спорткара Roadster компанія Tesla готує пакет SpaceX