Радянський лижник і олімпійський чемпіон Володимир Воронков помер на 75-му році життя. Про це повідомляє прес-служба Федерації лижних гонок Росії.

Володимир Воронков був заслуженим майстром спорту, чемпіоном світу і багаторазово ставав чемпіоном СРСР. На Олімпіаді в 1972 році він виграв золоту медаль.

Радянський лижник разом з Федором Симашевым, Юрієм Скобовим і В'ячеславом Веденіним здобув перемогу в естафеті з чотирьох етапів по 10 кілометрів кожний.

"Раптово помер Воронков Володимир Петрович — олімпійський чемпіон, чемпіон світу, заслужений майстер спорту, багаторазовий чемпіон СРСР. Федерація лижних гонок Росії висловлює співчуття всім рідним і близьким. Сумуємо, пам'ятаємо»", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Поки що про причини смерті спортсмена не повідомляється.

Про дату і місце прощання з легендарним лижником буде повідомлено пізніше.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 23 вересня, у Сполучених Штатах у віці 83 років не стало легендарного українського поета Богдана Рубчака: смерть констатували медики однієї з клінік в Нью-Джерсі.

Про трагічну звістку на своїй сторінці в Facebook пише кінокритик Сергій Тримбач після того, як поспілкувався з вдовою.

"Останні роки Богдан з дружиною жив у Бунтоне (Нью-Джерсі). Його дім і серце були відкриті для світу, він знав ціну словам і вмів, як чародій, їх оживляти", - додав Тримбач.

ПІШОВ З ЖИТТЯ ПОЕТ БОГДАН РУБЧАК Про це повідомив Василь Махно: "Сьогодні вранці, тобто 23 вересня 2018 року, помер...

Posted by Sergiy Trymbach on Sunday, 23 September 2018

Нагадаємо, помер творець кабельного телебачення. Зараз його винаходами користується весь світ.

Як повідомляв "Знай. ua", помер легендарний український поет.

"Знай. ua" писав, що помер відомий музикант. Вокаліст дуету Chas & Dave помер у віці 74-х років з-за онкологічного захворювання.