У Кременчуці (Полтавська область) вчора, 30 вересня у маршрутки відвалилися двері. Таку інформацію повідомило місцеве видання Програма Плюс.

Як повідомляють свідки події, двері відвалилися у маршрутки No17.

Водій, як відзначають пасажири не розгубився: від душі посміявшись, він поставив двері на місце і відправився далі по маршруту. Постраждалих не виявилося.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А от у Києві все закінчилося не так позитивно. На проспекті Перемоги в столиці сталося страшна ДТП, у якій винуватцем був нетверезий водій Mercedes на єврономерах.

Відеозапис події був опублікований в соціальних мережах. На кадрах винуватець аварії, якого правоохоронці просять пройти тест на алкоголь, пройшов перевірку. В результаті, в його крові рівень алкоголю перевищив норму в цілих дев'ять разів. Так, у чоловіка виявили 1,7 проміле алкоголю замість 0,2.

При цьому один з користувачів розповів, що через ДТП ледь не померли його дружина і дитина.

Також раніше в Харкові автомобіль на смерть збив жінку-пішохода. Водій після події не спромігся зупинитися, і на шаленій швидкості виїхав з місця інциденту.

Повідомляється, що подія сталася в 22:50 29 вересня біля супермаркету "АТБ" по вулиці Астахова. Загиблою виявилася жінка приблизно 40-45 років. Водія все ще намагаються відшукати.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Чернівцях при загадкових обставинах загорілася маршрутка. Як відзначають очевидці, спроби швидко загасити загоряння в транспорті не увінчалися успіхом. Подія трапилася в центрі міста приблизно в 2 години ночі. Від маршрутки залишився тільки каркас. Постраждалих немає.

Також Знай.UA писав, що у Києві вантажівка влучила у масштабну аварію.

Крім цього Знай.UA повідомляв, що бидло-маршрутник принизив бійця АТО через проїзд. Так, відзначається, що причиною було небажання водія везти військовослужбовця безкоштовно. Він називав чоловіка "бабою, яка не здатна за себе заплатити". З Винуватцем скандалу вже розібралися.