Мережу сколихнула жахлива новина про те, що в одному з регіонів Африки сталася масштабна ДТП.

Стало відомо, що в Демократичній Республіці Конго сталася аварія - цистерна з паливом зіткнулася з іншим транспортним засобом.

пожежа

В результаті 50 людей загинули, повідомляє BBC з посиланням на заступника губернатора Центральної провінції Конго Атоу Матубуана Нкулукі. Ще близько 100 отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як додав Нкулукі, ДТП сталася на автомагістралі, що з'єднує столицю країни Кіншаси з єдиним портом ДР Конго на Атлантичному океані - Матаді.

При цьому очевидці подій додають, що вогонь від вибуху швидко поширюється, загоряються навколишні будівлі.

Варто згадати про те, що за даними BBC, в 2010 році в країні стався подібний інцидент, коли в результаті аварії за участю цистерни з пальним загинули 220 осіб.

Будемо чекати нових подробиць у цій справі.

Нагадаємо, в ніч проти 4 жовтня, в четвр, сталася велика пожежа у Центральному храмі монастиря святих Царствених страстотерпців в урочищі Ганина Яма під Єкатеринбургом.

Як повідомляв Znaj.ua, в суботу, 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в домі загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

Також Znaj.ua писав про те, що в одному з чеських готелів російський турист влаштував справжній дебош. Молодий чоловік розбивав скло, ламав двері й влітав до кімнат відпочиваючих.