В одному з чеських готелів російський турист влаштував справжній дебош. Молодий чоловік розбивав скло, ламав двері й влітав до кімнат відпочиваючих.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Mash.

"У вкрай збудженому стані росіянин почав поливати внутрішні приміщення готелю в Карлових варах з пожежного шлангу, після чого вдерся в кімнату до 70-річної пенсіонерки, яка не на жарт злякалася", - наголошується в повідомленні.

Так, за влаштований погром туристу загрожує штраф у 500 тисяч крон. Поки копам не вдалося затримати бешкетника. Неадекватну поведінку "російськомовного туриста" також прокоментував російський блогер Рустем Адагамов.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Російськомовний турист розгромив готель у Карлових Варах, залив його водою, бив шибки та двері, проник у номер до 70-річної жінки. Збитків на 500 000 крон (1,5 млн ₽). Поліція шукає мудака", - написав блогер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у львівській школі стався досить неприємний інцидент. Так, у навчальному закладі №55 фізрук продемонстрував свої фізичні навички на першокласнику. Мати дитини заявила, що вчитель фізкультури побив хлопчика. І додала, що в день інциденту її дитина святкувала своє семиріччя.

Як написала на своїй сторінці у Facebook мати школяра Анастасія Винокурова, школа, в якій навчається її чадо, є досить сучасною – проектор, індивідуальні парти та інші атрибути.

Варто нагадати, що колишня королева краси Ауреа Васкез-Рихос, яка в минулому виграла конкурс Miss Puerto Rico Petite, виявилася вбивцею власного чоловіка. Як передає видання AsiaOne, злочин було скоєно ще в 2005 році.

Як зазначає видання, красуня у 2005 році одружилася з 32-річним мільйонером з Канади Адамом Анхангом, але через півроку шлюб став псуватися з причини регулярних скандалів на грунті грошей і невдоволення один одним.

Нагадаємо, кремлівські нелюди придумали нове знущання над Балухом.

Як повідомляв Знай.uа сценарій для фільму жахів: посеред траси знайшли ліжко з трупом під ковдрою.

Знай.uа писав, банда некерованих малоліток по-звірячому побила однолітка.