У страшній автомобільній катастрофі трагічно загинув один із соратників перезидента-втікача Віктора Януковича Павло Токарєв.

Про це стало відомо завдяки повідомленню, яке розмістили на сайті так званого кримського парламенту, пише портал "Політека".

"17 жовтня 2018 року в результаті автомобільної аварії трагічно обірвалося життя Павла Токарєва – радника голови Держради Республіки, міністра фінансів Криму (2006-2010 рр..), начальника Держфінінспекції республіки (2012-2014 рр..), Заслуженого економіста Криму. Йому було 57 років", - зазначено в некролозі.

Відомо, що Павло Токарєв в 2006-2010 роках був депутатом Верховної Ради АР Крим від Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" і членом депутатської фракції "Блок" За Януковича".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 17 жовтня, у польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, у якому загинула 21-річна українська студентка.

Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині. Як повідомляє "Укрінформ", цю інформацію підтвердили в прес-службі окружної прокуратури.

Варто нагадати, що в Україні за цей рік сталося вже понад 100 тисяч ДТП, в яких загинули майже 2000 людей. За даними Нацполіції, серед головних причин автопригод: перевищення швидкості, порушення правил маневрування, проїзду перехресть і пішохідних переходів, а також недотримання дистанції. Юристи детально описали, як діяти, коли ви потрапити в ДТП.

Нагадаємо, сім машин вщент: в Києві у 20-річного водія стався епілептичний напад.

Як повідомляв Знай.uа папараці потрапив під колеса авто Дженніфер Лопес.

Знай.uа писав, роковини кривавої ДТП у Харкові: як мажорка Зайцева намагається втекти від покарання і хто їй допомагає.