Жахлива подія шокувала жителів Кропивницького. Відомо, що на вулиці сталося криваве вбивство. За словами свідків постріли прозвучали 6 листопада близько 22.00 неподалік від супермаркету "Файно".

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що жертвою виявився молодий чоловік. Про це пише портал "Політека".

"Нападників було двоє, обидва зникли. На місці злочину працювала слідча група. Очевидці пишуть у соцмережі, що на момент виклику поліції потерпілий був ще живий. У поліції інцидент поки не коментують", - пише одне з міських видань.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Варто нагадати, що на автомийці у Луцьку відбулася стрілянина, в результаті загинула одна людина, а ще двоє поранені. Подія трапилася у понеділок, 5 листопада, близько 14:30 на вулиці Набережній. Біля автомийки невідомі почали перестрілку.

"Попередньо один загиблий, двох з вогнепальними пораненнями госпіталізовано. Але це попередня інформація", - сказав спікер Національної поліції Ярослав Тракало.

Як пише місцеве видання "Волинські новини", медики оцінили стан потерпілих як середньої тяжкості. У одного з них поранення живота, а в іншого - грудної клітини. За словами глави патрульної поліції Волинській області Олександра Вовченка, озброєні нападники втекли з місця події. Поліція оголосила в місті план "Перехоплення" - операцію по затриманню озброєних злочинців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю ввечері, 4 листопада, Київ поставила на вуха стрілянина в одному зі спальних районів столиці. Про це повідомляє Facebook "Київ оперативний" і публікує відео інциденту. У повідомленні говориться, що в районі Березняків, на Тичини, 6 (біля дитячої поліклініки), невідомий неадекват дістав зброю і невідомо навіщо почав стріляти.

Стріляв у землю і вгору, без певної мети. Під час затримання голосно кричав, що він "свій", а пістолет "стартовий" і це, типу, такий "прикольчик".

Нагадаємо, в це неможливо повірити: хакери розкрили таємницю керченського стрілка.

Як повідомляв Знай.uа куля замість просвітління: хто став жертвою психопата у Флориді.

Знай.uа писав, стрілянина в ТЦ у Флориді: з'явилися нові подробиці кривавої бійні.