Трагедія сталася на Хмельниччині в селі Коритна Ярмолинецького району, 42-річний глава сімейства випадково вбив свого сина. Про це повідомляє обласна поліція.

Інцидент зі смертельним результатом стався 12 листопада близько 1 години ночі. Згідно інформації правоохоронців, родичі святкували день народження сина загиблого — хлопчикові виповнився рік.

Між 42-річним батьком і сином, які хильнули зайвого, виник конфлікт, і коли у глави сімейства скінчилися аргументи, він вдарив сина по голові дерев'яною битою.

Жінки, мати і невістка, розборонили чоловіків, які помирилися, і в кінці кінців вляглися спати. Однак, вранці син так і не прокинувся, непритомного його доставили в лікарню. На наступну добу він помер у реанімаційному відділенні через травми головного мозку та крововиливу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліція затримала батька, йому оголошено підозру у статті 121 Кримінального кодексу України - "умисне тяжке тілесне ушкодження". За те, що підняв руку на сина, тепер може потрапити за грати на 10 років. Слідчі дії тривають.

Жахлива подія шокувала жителів Кропивницького. Відомо, що на вулиці сталося криваве вбивство. За словами свідків постріли прозвучали 6 листопада близько 22.00 неподалік від супермаркету "Файно".

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що жертвою виявився молодий чоловік.

"Нападників було двоє, обидва зникли. На місці злочину працювала слідча група. Очевидці пишуть у соцмережі, що в момент виклику поліції потерпілий був ще живий. У поліції інцидент поки не коментують", - пише одне з міських видань.

Нагадаємо, у Кременчуці психічно нездоровий чоловік скоїв напад на трьох кременчужанок. У повідомленні говориться, що неадекват напав на жінок на проспекті Свободи, в районі пожежної частини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в могилу серійного маніяка з Пологів Житомирської області Сергія Ткача, який вбив понад 100 невинних дівчат, вбили осиковий кілок, а із прутів лози на могилі зробили пентаграму.

Також "Знай.uа" писав, у місті Фастів Київської області, 51-річний чоловік побив свою дружину по обличчю, а після цього викинув її з вікна. Варто уточнити, що сімейна пара посварилася через надмірні ревнощі чоловіка.