У Дніпрі сталася дика історія. Так, на перетині Січеславської Набережної та Стрілецької дивізії 6 сталася аварія. Відомо, що водій авто Skoda влетів в огорожу під Мерефо-Херсонським мостом.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що інцидент стався в той час, коли "гонщик" намагався втекти від копів на високій швидкості.

Також журналісти уточнюють, що водій був у костюмі немовляти. Дивно, але голий чоловік після ДТП не зволив вийти самостійно з авто. Від допомоги медиків чоловік теж відмовився. Через дві години після аварії він здійснив спробу застрелитися.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

За інформацією патруля, вони оформляли адміністративні протоколи за ДТП, коли чоловік, сидячи в машині, раптово вихопив травматичний пістолет і вистрілив собі в голову. Після пострілу водій перебував у свідомості. Йому відразу викликали "швидку допомогу". Медики госпіталізували потерпілого.

Варто нагадати, що нещодавно шокувало країну жахливе ДТП на Гостомельській трасі під Києвом. Так, в мережі опублікували відео, де зображені перші хвилини після зіткнення вантажівки і пасажирської маршрутки. Відомо, що відео зняв один з пасажирів автобуса. Дану опублікували відеозапис столичні журналісти в соцмережі Facebook. На опублікованих кадрах видно, як після аварії деякі пасажири виявилися затиснутими між сидіннями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області виявили страшну знахідку - напівроздягнутий труп лежав прямо на шляхах. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області. За даними правоохоронців, інцидент стався 8 грудня о 21:25 недалеко від вагонобудівного заводу, який розташований на вулиці Великій Панасовской, 83.

Нагадаємо, неймовірна ДТП сколихнула нічний Київ: потерпілий вилетів на дах, водій не зрозумів, що коїться.

Як повідомляв Знай.uа черепно-мозкові і втрачене око: під Києвом сталася кривава трагедія, відео.

Знай.uа писав, опіати у справі Зайцевої: про що розповіли нові результати експертизи.