Українців шокувала страшна історія, яка нещодавно відбулася в Маріуполі. За інформацією копів відомо, що хлопчик йшов по вулиці в компанії своїх друзів, несподівано з проїжджаючого повз авто п'яний мисливець відкрив вогонь по дітях.

Відомо, що неадекватний "мисливець" потрапив в одного хлопчика кілька разів. В результаті десятикласник отримав повержения хребта і роздроблений таз.

За інформацією місцевих екстрени служб, хлопця відразу доставили у медзаклад, але медикам не вдалося врятувати його життя. Стрілка спіймали. Ним виявився раніше судимий 35-річний житель села Рибинське. Він повідомив, що стріляв у темряву, людей не бачив.

Варто нагадати, що крокодил потягнув маленького хлопчика, який прав білизну в річці в Південно-Африканській Республіці (ПАР). Про це повідомляє інформаційний портал eNews Africa Channel. Інцидент стався в суботу, 22 грудня недалеко від міста Тхохояндоу в провінції Лімпопо. Поліція повідомляє, що востаннє хлопчика бачили біля річки.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Сахаліні в місті Корсаков місцева влада дивно "пожартувала" над дітьми. На головній площі міста дітлахам спорудили крижаний лабіринт. Цей "гаджет" міг би цілком замінити малюкам лабіринти з віртуального світу, щоб вони наживо відчули всі принади бродіння тунелями, якби не одна деталь – лабіринт, на відміну від лайновських, не має ні входу, ні виходу. Після відкриття головної ялинки на площі райцентру, батьки були просто ошелешені дивним "закритим лабіринтом".

Нагадаємо, вбивство покупця в Харкові: мати загиблого має намір покарати охоронця.

Як повідомляв Знай.uа засуджені довічно: найжорстокіші діти-вбивці в історії та злочини, які холодять душу.

Знай.uа писав, у Хмельницькому касирка прийняла пологи у покупниці, "швидка" не встигла: відео.