В дитячому садку Києва стався кричущий інцидент – дитину вдарило струмом прямо на занятті з фізкультури. Малюк був на волосок від смерті. Куди дивилися вихователі і хто відповість за те, що сталося, передає служба новин ТСН.

Журналісти доповідають, що загроза життю дитини виникла в дитсадку №104 на вулиці Полкова.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"За фактом інциденту в дитячому саду розпочато кримінальне провадження за ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) КК України. Розслідування веде Подільське управління поліції, процесуальне керівництво - Київська місцева прокуратура №7", - додала вона.

За словами Максимець, зараз стан хлопчика задовільний, його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Дитина знаходиться вдома під наглядом батьків.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як уточнюється на сторінці "Київ Оперативний" в соцмережі, хлопчик 2013 народження під час занять фізкультурою торкнувся спиною відкритої електричної розетки.

Нагадаємо, коли варто робити щеплення дітям: календар щеплень.

Відтепер другу дозу вакцини проти гепатиту B дитина буде отримувати не в перший місяць життя, а в другій.

Невакцинованим дітям заборонили відвідувати дитячі садки. Такий радикальний указ видали Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров'я. Таким чином вакцинація стала обов'язковою на державному рівні, пише 24.

До таких дій відомства звернулися з-за напружена епідемічної ситуації з інфекційними хворобами протягом останніх 5 років.

Згідно з календарем щеплень, який опублікував Моз, дітей робитимуть щеплень від туберкульозу (БЦЖ) 1 раз – на 3-5 добу життя. Ревакцинацію в 7 років робити більше не потрібно.

Крім того, відтепер другу дозу вакцини проти гепатиту B дитина буде отримувати не в перший місяць життя, а в другій.

Раніше передавалося, що в час, поки українські лікарні заповнені хворими на кір і віспою, чиновники ухвалили рішення заборонити вакцину "Варилрикс". Відомо, що цей препарат призначений проти вітряної віспи.

Варто нагадати, що в Одеській міській інфекційній лікарні від кору померла однорічна дитина. Померлому хлопчику Дмитрику всього рік і три місяці. Наголошується, що це вже третій аналогічний випадок в Одесі з початку року, коли кір стала причиною смерті дитини.

Нагадаємо, клони допоможуть дерматологів лікувати грибок.

Як повідомляв Знай.uа вакцинації більше не буде: що зміниться для простих українців.

Знай.uа писав вчені "прибили" тропічну інфекцію.