Мережею поповзли чутки про смерть екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Як з'ясували журналісти, ЗМІ почали отримувати дивні прес-релізи, які нібито розсилав ІА УНІАН.

В інформаційному агентстві у свою чергу новину назвали розсилку фейком і відхрестилися від неї.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляється, електронні листи з новиною про "смерть Віктора Януковича" надходили з пошти unian.com.ua@gmail.com, а в підписі додали фактична адреса УНІАН і невідомий номер телефону.

Листи приходили напередодні, 19 грудня.

У повідомленні говорилося про наглу смерть Віктора Януковича в одній з московських клінік під час операції на хребті.

Нагадаємо, Печерський суд Києва протягом місяця скасував арешти не менше 26 рахунків, які поліція пов'язувала з оточенням колишнього президента України Віктора Януковича.

Про це стало відомо з даних, які надав Єдиного реєстру.

Рахунки були арештовані по справі, якою займається Генпрокуратура. Слідство вважає, що до реєстраційних документів ряду компаній внесли неправдоподібні дані. Також передбачувані злочинці скоріше всього посприяли відмиванню "чорного налу" - завдяки цьому гроші були легалізовані.

Раніше Знай.uа писав про те, що Національне агентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами (АРМА) оголосило конкурс з вибору керуючого резиденцією "Межигір'я" (Київська область).

"АРМА запрошує потенційних керуючих взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги з управління активами у вигляді рухомого і нерухомого майна, розташованого в с. Нові Петрівці Вишгородського району, Київської області (резиденції "Межигір'я"), які передані в управління АРМА", - сказано в ньому.

У повідомленні сказано, що всі необхідні для участі у конкурсі документи потрібно подати до 12 грудня.

Також Знай.uа повідомляв, що довкола особистого життя "легітимного" екс-президента Віктора Януковича ходить чимало чуток.