Смертельна пригода сталася 4 січня у другій половині дня в готелі "Дніпро" на Європейській площі в центрі Києва.

Про це повідомляють ЗМІ.

За інформацією ЗМІ, персонал почав бити на сполох, коли не помітили жодного руху у номері, де проживав громадянин Франції.

Крім того двері до номеру були замкнені, через що прибиральниця не змогла вчасно зайти туди. Проте жодної таблички "не турбувати" на ручці дверей не висіло.

Через, що прибиральниця через деякий час зайшла до номеру за допомогою своїх ключей та помітили шокуючу картину. Французький постоялець висів на ремені, який був закріплений на дверній коробці санвузла.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Персонал тут же викликав "швидку", але тіло чіпати до приїзду лікарів побоялися. Медикам залишилося лише констатувати смерть.

Наразі вже відомо, що чоловіку, який вкоротив свобі життя 49 років, він мав громадянство Франції та прилетів до України у туристичних цілях. Експерти не виявили на його тілі ніяких ушкоджень, крім странгуляційної борозни від ременя. Тобто вбивство попередньо виключається.

Крім того відзначається, що жодної записки він по собі не залишив. Ймовірно, рішення про суїцид було прийнято спонтанно і місце його вчинення вже не мало значення.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві дівчина вчинила суїцид. Вона залишила 3 передсмертні записки та викинулася з вікна 23 поверху.

Трагедія сталася в Дарницькому районі столиці в ЖК "Зарічний" близько 3:00 ночі. Її тіло знайшли лише вранці о 7:40 двірники. У квартирі житлового комплексу, де мешкала загибла, знайшли три пересмертні записки. Усі вони були призначені трьом різним людям.

Правоохоронці повідомили, що слідів насилля на тілі дівчини не виявили. У квартирі вони знайшли також три келихи з недопитими алкогольними напоями.
Слідчим вдалося встановити, що загиблу звали Надія.

Крім того варто відзначити, що у ніч на 5 грудня в Києві на Повітрофлотському проспекті знайшли труп жінки.

Наразі вже відомо, що тіло жінки знаходилось у технічному тунелі мосту, який проходить над лінією швидкісного трамвая.

Правоохоронці відзначили, що на вигляд жінці близько 50 років. При цьому труп лежав у технічній частині Повітрофлотського мосту. Відзначається, що силовиків викликала п’яна жінка, проте звідки вона дізналася про труп – невідомо.

Нагадаємо, у Києві з Дніпра дістали загадкове тіло напівголої дівчини.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом повісився школяр з благополучної сім'ї.

Також "Знай.ua" писав, що 12-річна українка зробила крок з балкону назустріч смерті в Італії.

Самогубство чи вбивство: у Харкові загадково пішла з життя 46-річна нотаріус