У вівторок, 8 січня, стало відомо про зухвале пограбування квартири українського нардепа в Києві.

Про інцидент повідомив позафракційний депутат Верховної Ради України Віктор Кривенко. Нардеп також опублікував фото, на яких зафіксований безлад після пограбування у його помешканні.

"Пограбували квартиру. Винесли навіть хрестики, в яких дітей хрестили", – написав політик у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто ,нагадати що Кривенко пройшов до парламенту за списками політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". Він є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету.

Пограбували квартиру. Гниди.

Geplaatst door Viktor Kryvenko op Dinsdag 8 januari 2019

Нагадаємо, машину дружини екс-прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха пограбували. Винесли чорну сумку, в якій були речі, які мають цінність тільки для самої власниці. Про це розповіла сама Марина Кінах на своїй сторінці в Facebook.

"SOS! Прошу допомоги... Навпроти Цуму, біля кіоску "Київська перепічка", у мене пограбували машину... Вкрали велику чорну сумку... Я в шоці! Поверніть, будь ласка, за винагороду! Речі цінні тільки для мене...", — написала вона у зверненні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі відбулася дика історія, яку насилу зможуть зняти в Голлівуді. Так, місцевий крадій упав з п'ятого поверху в той час, коли за ним гнався наряд поліції. Відомо, що чоловік намагався втекти від правоохоронців по простирадлах. Дійсно, як в кіно.

За інформацією журналістів, інцидент стався ввечері 24 грудня на вулиці Янтарній. Два злодія незаконно пробралися в квартиру, але їх виявили господарі, які в цей час повернулися і викликали поліцію. Зазначається, що господарі закрили грабіжників у квартирі на ключ.

Також Знай.ua писав про те, що поліція затримала грабіжників, які викрали 1,8 мільйона гривень з інкасаторської машини "ПриватБанку".