В Одесі водій автомобіля "Тойота" наїхав на похилого чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Водій відтягнув його на бордюр і, не надавши першої допомоги, залишив місце події.

Цю інформацію повідомив у суботу, 19 січня, 7 канал.

Повідомляється, що постраждалий чоловік втратив свідомість. Свідки події записали інциент на відео і викликали поліцію.

Правоохоронці прибули на місце події, а через деякий час слідчій групі вдалося знайти водія червоної Toyota.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Винуватцем аварії виявився 55-річний чоловік і йому загрожує позбавлення волі за вчинений злочин строком на 5 років, так як він залишив без допомоги потерпілого в небезпечному для життя стані.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса сталася ДТП за участі двох авто. В результаті інциденту один з водіїв витягнув пістолет і влаштував стрілянину. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Одеської області.

Як повідомляється, у п'ятницю, 18 січня, на дорозі неподалік села Знам'янка Іванівського району зіткнулися вантажівка марки МАN і легкове авто Audi.

За попередніми даними, 38-річний водій Audi став винуватцем ДТП: він зачепив задню фару вантажівки при обгоні. Внаслідок цього між чоловіками виник конфлікт і водій легковика дістав травматичний пістолет. Він вистрілив по фурі і поїхав.

Патрульні майже одразу затримали стрілка на одній з вулиць Одеси. Проти нього відкрито кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Раніше портал писав, що у Києві сталася автомобільна аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного шанса вижити.

Раніше Знай.uа повідомляв, що у Дніпрі ввечері 15 січня сталася масштабна ДТП - на дорозі зіткнулися три автомобілі, один з яких перетворився на купу металу.

Також Знай.uа писав, що п'яний піп влаштував жорстку аварію лоб в лоб.