У популярному ТЦ "Амстор", який знаходиться у Кременчузі, сталася НП. Дах будівлі не витримала сильної негоди - під вагою снігу потріскалося скло на вхідних вітринах і погнулися опорні балки.

Про передає Gazeta.ua з посиланням на Головне управління з надзвичайних ситуацій області.

"Тріщини на вхідних вітринах і те, що погнулися балки, побачили працівники закладу, коли вранці прийшли на роботу. О 11:00 ця інформація дійшла до нас. Люди почали фотографувати і викладати фотографії в мережу. Тому подія стала швидко резонансною. Керівництво магазину прийняло рішення про евакуацію людей", - сказала прес-секретар ГУ ДСНС Полтавщини Світлана Рибалко.

Як повідомляється, евакуація проводилася разом з поліцією і пожежниками. Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про закриття торгового центру до того моменту, поки з даху не приберуть весь сніг.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на Маріупольському металургійному комбінаті імені "Ілліча" сталася трагедія з летальним результатом, про що повідомляє прес-служба ДСНС.

Як стало відомо, у результаті обвалення залізобетонної плити загинув робітник, а ще один отримав тілесні ушкодження.

Як розповіли самі рятувальники: "Співробітники підрядної організації проводили ремонтні роботи на виробничому майданчику на висоті 18 метрів. Під час проведення робіт стався обвал залізобетонної плити підкранової галереї, в результаті чого один робітник 1977 р. н. загинув".

Крім того, у відомстві заявили, що другий працівник отримав забій м'яких тканин правої лопатки, після чого його доставили в лікарню. Стан потерпілого оцінили як задовільний.

Нагадаємо, 12-річна школярка трагічно загинула через сніг – дівчинка не встигла попрощатися з рідними.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, що нещодавно брати Умуд та Сабір Ширинові, які живуть у Миколаєві, змогли витягнути з палаючого автомобіля трьох людей.

Також Знай.ua писав, вранці у вівторок, 22 січня в Одесі відбувся вибух в одному з технічних приміщень ресторану.