В Москві евакуювали всі вокзали через анонімні дзвінки про замінування.

Людей евакуюють з будівель усіх дев'яти московських вокзалів після надходження анонімного повідомлення про загрозу вибуху. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

"Надійшло повідомлення про" замінування "дев'яти вокзалів: Київського, Ленінградського, Ярославського, Курського, Білоруського, Ризького, Свалявського, Павелецького і Казанського, дана інформація перевіряється", - інформують видання.

Зазначається, що вибухотехніки разом з кінологами перевіряють дев'ять московських вокзалів через анонімні повідомлень про загрозу вибуху.

"Послідовно кінологи перевіряють дев'ять залізничних столичних вокзалів: Київський, Білоруський, Ленінградський, Казанський, Ярославський, Ризький, Свалявський, Павелецького, Курський", - пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємл, що 28 листопада, після надходження дзвінків з погрозами в Москві евакуювали відвідувачів та персонал 12 великих торгових центрів і одного вокзалу. Пізніше з'ясувалося, що всі повідомлення про мінування не підтвердилися.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві евакуювали всі магазини популярної мережі супермаркетів через повідомлення про замінування.

Також Знай.ua писав, у Львові підпалили відділення російського Альфа-Банку.