В одній з маршруток Запоріжжя сталося щось справді дивне. Один з пасажирів помітив у салоні маршрутного таксі спеціальне місце з поміткою "для собаки-поводиря".

Незвичайне пасажирське місце уродженець Запоріжжя виявив в маршрутці № 43.

Очевидець Михайло щиро здивувався такому факту і сказав, що раніше не помічав подібних стікерів.

Зазначимо:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Собака-поводир - спеціально навчена тварина, яка може допомагати сліпим і слабозрячим людям пересуватися поза приміщень і уникати перешкод.

Нагадаємо, у Мелітополі Запорізької області стався кричущий інцидент в одній з міських маршруток, пише Politeka.

Водій з невідомої причини закрив маршрутку і почав ображати неповнолітню дитину. Бабуся дівчинки просить очевидців допомогти в пошуках кривдника.

Прикрий інцидент трапився у Мелітополі днями. Дівчинка їхала в маршрутці без дорослих. На кінцевій зупинці неадекватний водій дочекався поки вийдуть всі пасажири, закрив маршрутку і почав кричати та ображати школярку. Зі слів бабусі, причини він так і не назвав. Перелякана дівчинка вибігла з маршрутки, але не запам'ятала номер транспортного засобу.

Раніше портал писав, у Кривому Розі після підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті місцеві автовласники об'єдналися і безкоштовно беруть попутників.

Підвищити вартість проїзду в громадському транспорті влада Кривого Рогу обіцяла ще восени. А 9 січня все ж прийняла непопулярне рішення - основні міські маршрутки подорожчали на третину, аж до 8 гривень. Комунальні автобусні маршрути подорожчали на гривню - до 5 грн, деякі стали по 6, ще 15 маршрутів - 7. У неділю, 27 січня, люди навіть збираються вийти на мітинг проти, як вони самі кажуть, "транспортного свавілля".

Як повідомляв раніше Знай.uа, дорослі провчили школярів, які не поступилися місцем в маршрутці.

Також Знай.uа писав, що в Запоріжжя сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля.