У Новотроїцькому районі Херсона троє охоронців доглядали за дощувальними машинами та іншою технікою. Двоє з них вирушили на машині в Горностаївку до випадкової знайомої, у якої йшла гулянка, у той час, як третій продожил нести службу.

На "вечірці" 39-річний охоронець втрутився у сварку з кимось з гостей і вийшов "розібратися", повідомляє "Новий день".

Після бійки чоловік вів себе так, ніби нічого не сталося.

Після повернення на господарський двір, він ліг спати в сторожці, а вранці напарники ніяк не могли його розбудити.

Колеги викликали швидку допомогу. Медики встановили, що чоловік впав у кому. В лікарні у охоронця діагностували перелом основи черепа.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Зараз поліція встановлює другого учасника бійки.

Нагадаємо, на Вінниччині в одній з приміських електричок пасажири були змушені силою забрати у батьків маленького хлопчика – дитину побили, настільки, що на знімки просто важко дивитися.

У хлопчика залишилися на обличчі страшні гематоми, він просто не міг відкрити очі. За словами очевидиці Ксенії, його госпіталізували на станції Козятин про що вона повідомила у Facebook.

Раніше портал писав, в Києві сталася нс: невідомі підстрелили чоловіка прямо посеред вулиці на очах у перехожих.

Увечері 27 січня на вулиці Петра Запорожця у Дніпровському районі поруч з продуктовим магазином сталася стрілянина, в результаті якої в голову був поранений чоловік. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення столичної поліції.
За словами очевидців, потерпілий стояв поруч з магазином. Повз нього проходили троє невідомих чоловіків, один з них раптово зупинився і вистрілив у чоловіка. Після пострілу всі троє швидко зникли в невідомому напрямку.

Як повідомляв "Знай.uа", У Росії розгорівся скандал у відео - на ньому зображено, як близько двадцяти чоловік в Твері б'ють трьох підлітків.

Також "Знай.uа" писав, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області.