Спостерігачка офіційної правозахисної місії Federazione Italiana Diritti Umani - Comitato Italiano Helsinki Людмила Волошина була незаконно затримана, фактично – викрадена невідомими, які назвали себе міграційноюполіцією. Нещастя сталося у четвер, 14 лютого, в казахській столиці Астані, пише Facebook колега затриманої, Наталія Панченко.

⚠️ #Kazakstan #monitoringmission We have just been informed about the detention of FIDU observer in Kazakhstan,...

Geplaatst door Federazione Italiana Diritti Umani - Comitato Italiano Helsinki op Donderdag 14 februari 2019

За її інформацією, Волошину затримали в її номері в готелі "Комфорт" в Астані.

"Вони представилися міграційної поліцією, хоча є вагомі підстави припускати, що це були представники КНБ (Комітет нацбезпеки)", - заявила вона. За словами Панченко, викрадачі не показали своїх особистих посвідчень і не назвали причину затримання.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Повідомляється, що Волошина встигла подзвонити по телефону. Цей дзвінок був грубо обірваний представниками влади. З тих пір, як це сталося, телефон правозахисниці недоступний, її місцезнаходження не встановлено.

На затримання спостерігачки вже офіційно відреагувала Італійська Федерація з прав людини, яка вимагає негайного звільнення члена міжнародної спостережної місії.

Раніше ми писали, Зайцеву технічно вивели на чисту воду: "бачу неймовірний страх".

Крім того, повідомлялося, що у центрі Києва викрали людину: поліція объвила план "перехоплення". У четвер, 7 лютого, в Києві невідомі похитили мужчину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що невідомі заштовхали чоловіка в автомобіль Opel Astra сірого кольору з номерами АМ9882СВ.

Після цього вони поїхали у напрямку Осокорків.

Нацполиция ввела план "Перехоплення" по столиці і Київської області. Якщо ви бачили цю машину прохання повідомити на гарячу лінію "102".

Разом з тим варто зазначити, що правоохоронці викрили в Києві інтернет-порностудію в якій працювали 20 дівчат.

Нагадаємо, нові деталі викрадення дівчат в Києві змусили копів завмерти.

Як повідомляв "Знай.uа", сина нафтового топ-менеджера знайшли мертвим.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві "копи" викрали двох дівчат.

У Києві повернули власнику авто через годину після викрадення