Стало відомо, що у Житомирі зник 35-річний учасник АТО Віталій Юрійович Сичевський. Чоловік вийшов з дому ще 20 лютого і з тих пір не повертався. Тобто він не приходить додому вже п'яту добу, і від нього немає ніяких звісток.

Про це повідомила місцева мешканка Світлана Струтовська на сторінці «Житомир-інфо» у соцмережі Facebook. Жінка пише, що це чоловік її сестри.

Geplaatst door Света Струтовская op Zaterdag 23 februari 2019

Також відомо, що Віталій мав при собі посвідчення. Був одягнений у темно-сіру куртку з капюшоном, джинси темно-сині, кофту бордову, туфлі темно-сірі, кепку чорного кольору. Зріст 186 см, волосся темне з сивиною, очі карі.

Жінка опублікувала портрет родича і попросила максимально поширити цю новину, а також дати звістку, якщо є якісь відомості про його місцезнаходження. Телефони рідних можна побачити прямо на фото, розміщених в цій публікації.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

У свою чергу в прес-службі ГУНП в Житомирській області інформацію підтвердили і повідомили, що станом на 25 лютого його місцезнаходження досі невідоме.

До речі, за добу п'ятниці, 22 лютого, путінські окупанти на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню, при цьому український військовослужбовець отримав поранення, про що в суботу, 23 лютого, розповіли у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, що під час Революції Гідності львів'янин Василь Галамай отримав снайперську кулю. Ми розповімо вам історію, як він встав з лікарняного ліжка і вирішив змінити весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Росія почала переслідувати учасників анексії Криму та окупації Донбасу як непотрібних свідків злочинних дій – під роздачу вже потрапили члени організації “ЄНОТ”, проти яких відкриті кримінальні справи.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі в районі населеного пункту Катеринівка через обстріли путінських терористів загинув український захисник. Вели обстріл з мінометів калібру 120 і 82 калібру, а також автоматичних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.