26 лютого Київський райсуд Харкова виніс вирок у справі про смертельне ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що тоді загинули шестеро людей, ще шестеро осіб - отримали травми різного ступеня тяжкості.

Варто відзначити, що суддя Віктор Пропас почав зачитувати вирок ще з 14:00 та читав його до 16:15. Відомо, що за результатами розгляду справи суд призначив максимальний термін покарання, який вимагали державне обвинувачення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Геннадій Дронв та Олена Зайцева отримали по 10 років позбавлення волі та заборона на водіння авто на три роки. Також вони повинні виплатити компенсації постраждалим і рідним загиблих.

16:28 Представник прокуратури заявив, що вина Зайцевої та Дронова була повністю доведена. І що вирок суду справедливий.

16:24 Адвокат Геннадія Дронова Сергій Перепелиця сказав, що має намір подавати апеляцію. І що всі пункти порушення ПДР, які інкримінують Дронову, не встановлені.

16:20 Геннадій Дронов після вироку сказав журналістам, що вважає це несправедливим і для нього таке рішення несподіване.

"Мені потрібно прийти трішечки в себе", - сказав винуватець ДТП. Судячи з усього такий вирок став для нього шоком.

16: 12 Вирок:

Геннадій Дронов - 10 років позбавлення волі, позбавлення права керувати автомобілем на 3 роки. Термін відбування покарання рахувати з 8 листопада 2017 року. До вступу вироку в силу - продовжити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в СІЗО.

Олена Зайцева - 10 років позбавлення волі, позбавлення права керувати автомобілем на 3 роки. Термін відбування покарання рахувати з 18 жовтня 2017 року. До вступу вироку в силу - продовжити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в СІЗО.

16:10 і Дронов, і Зайцева цивільні позови про виплату збитку визнали.

UPD: 14:20 // Суддя Віктор Попрас почав оголошувати вирок. Нині зачитує обставини ДТП. _____________ Вирок у справі про аварію на Сумській

Geplaatst door UA: Харків op Dinsdag 26 februari 2019

16:09 Геннадій Дронов чекає вироку, відвернувшись від журналістів. Олену Зайцеву раніше вивели із залу, їй стало погано.

16:00 Суддя зачитує цивільні позови, які подали родичі загиблих. Вони просять компенсувати їм моральні збитки - 1 млн грн за кожну смерть. Також цивільні позови подали вижили в ДТП, які отримали травми. Вони просять відшкодувати витрати на лікування і реабілітацію, моральну шкоду оцінюють в різні суми - від 100 до 500 тис грн.

Нагадаємо, Зайцеву терміново вивезли з суду.

Як повідомляв "Знай.ua", "учень" Зайцевої зіграв у кривавий боулінг в центрі міста.

Також "Знай.ua" писав, що під Полтавою розбився автобус, багато загиблих.

Дронов та Зайцева виступили в суді з останніми промовами перед вироком