Вночі, 24 лютого, у центрі Санкт-Петеребурга трапилась смертельна ДТП. Водій легкового автомобілю їхав по Невському проспекту та вилетів на тротуар. Про це написали в Telegram-каналі LIFE SHOT.

За час, поки водій перебував за кермом, він встиг врізатися в два автомобілі, тоді вилетів на тротуар та збив 5 осіб. Двоє з них загинули, ще троє знаходяться у лікарні.

Як з'ясувалося, водій позбувся прав ще у листопаді минулого року. Про це повідомили у регіональному МВС. Також завдяки результатам проведеної експертизи стало відомо, що водій знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

Раніше ми писали, що історія з Оленою Зайцевої триває вже два роки. З того самого моменту, коли відбулося масштабна дорожньо-транспортна пригода у Харкові. Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що його підзахисна не може бути визнана винною.

Адковат вважає, що дівчина дотримувалася правил дорожнього руху, а в ДТП винен місто, тому що він славиться такими подіями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також ми писали, що адвокат обвинуваченого у скоєнні смертельного ДТП в Харкові Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оприлюднив результати нової експертизи, яка перевернула хід справи.

Так, відповідно до результатів нової експертизи, яка проводилась у Дніпрі відразу ж трьома експертами, Олена Зайцева їхала зі швидкістю 106 км/год. Разом з тим варто відзначити, що Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід обвинуваченим у смертельному ДТП на вулиці Сумська Олени Зайцевої та Геннадію Дронову до 16 лютого.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса сталася ДТП за участі двох авто. У результаті інциденту один з водіїв витягнув пістолет і влаштував стрілянину.

Як повідомляв портал "Знай.uа": інсульт на величезній швидкості: у Києві позашляховик протаранив тролейбус.

Також "Знай.uа" писав, що у моторошній ДТП загинули 20 шахтарів: рятувальники збирають трупи по трасі. Трагедія, яка сколихнула всю країну - відмовили гальма.