У США сталася страшна залізнична катастрофа. Відомо, що в результаті зіткнення з вантажівкою двох поїздів у штаті Нью-Йорк загинули щонайменше три людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленню авторитетного видання New-York Times.

За інформацією журналістів, зіткнення сталося біля станції Уестбері, приблизно в 30 милях на схід від Манхеттену. Місцем катастрофи став залізничний переїзд в окрузі Насау - два потяги Лонг-Айленд-Рейлі-Роуд, що рухаються в протилежних напрямках, врізалися в машину, яка намагалася об'їхати опущені ворота перед рейками. Троє людей в машині загинули.

Аварія викликала кілька пожеж, які шокували пасажирів, перш ніж вони змогли втекти. Влада заявила, що щонайменше сім чоловік у поїздах отримали поранення. За словами Філіпа Енга, управителя залізниці, після того, як водій машини намагався обійти перешкоду, поїзд, що виходив зі станції на схід, вдарив машину.

Інший поїзд, що йде на захід, потім врізався в транспортний засіб і зіштовхнув його з рейок до того, як передні два вагони поїзда зійшли з рейок і зіткнулися з бетонної платформою.

Варто нагадати, що поліцейський автомобіль в Запоріжжі спровокував подвійну ДТП у гонитві за маршрутним таксі. В результаті постраждала одна людина. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області. Аварія сталася в понеділок, 25 лютого. У поліції надійшло повідомлення про те, що водій одного з маршрутних таксі веде себе неадекватно і провокує аварійну ситуацію на дорозі. У погоню за ним висунувся службовий автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 лютого, у Львові відбувся черговий вибух. На площі Ринок вибухнула каналізація. Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомляє Ігор Зінькевич. Повідомляється, що на місце події прибули співробітники газової служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зі слів Ігоря Зінкевича, вибух був досить потужний. У результаті аж люк підкинуло. На щастя, постраждалих в цьому інциденті немає. Варто зазначити, що це вже не перший випадок, коли через проблеми з каналізаційними люками, відбуваються вибухи. Так, нещодавно стався аналогічний інцидент на одній з вулиць Львова.

Нагадаємо, родичі жертв Зайцевої готуються до нової війни в суді.

Як повідомляв Знай.uа адвокат Зайцевої шокувала українців несподіваним рішенням.

Знай.uа писав, у Запоріжжі погоня копів за маршрутниками закінчилася трагедією.