У Львові на залізничній колії виявлено тіло юнака, який, ймовірно, загинув в результаті наїзду поїзда.

"Сьогодні, 3 березня, в поліцію надійшло повідомлення про те, що на залізничній колії поблизу вулиці Курмановича у Львові виявлено тіло чоловіка без ознак життя", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в даний час поліцейські встановили особу загиблого - це 21-річний киянин. Ймовірно, юнак загинув вночі в результаті наїзду поїзда.

Правоохоронці встановлюють обставини трагедії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також ми писали, що в Румунії сталася моторошна аварія на трасі. Автобус, в салоні якого перебували українці, перекинувся. Відомо, що в транспорті було багато дітей, деякі з них постраждали.

Аварія сталася в ніч на 29 червня в повіті Констанца .Про це повідомляє Politeka.

Всього в автобусі було 60 пасажирів. В результаті ДТП троє дітей отримали травми і були доставлені в лікарню, а пасажирів розмістили в будинку культури “Михайло Когелнічану”. Автобус прямував з Болгарії і прямував в Україну.

На місце прибуло півтора десятки карет швидкої допомоги, які розвезли по лікарнях всіх постраждалих.