Моторошна нічна надзвичайна подія ошелешила жителів Києва.

Про це повідомляє Politeka.

Відзначається, що 19-річна дівчина, що проживає за адресою проспект Бажана 14 несподівано вистрибнула з вікна 11 поверху. Правоохоронцям вдалося вже встановити особу загиблої, оскільки у неї при собі був паспорт.

За інформацією журналістів, інцидент відбувся близько 04:30 ранку, а прибулі на місце трагедії медики лише констатували смерть дівчини. Відомо, що її труп виявили під 23-поверховим будинком.

місце трагедії

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

місце трагедії

Згідно з попередньою інформацією, дівчина і хлопець сиділи в парадному на 11 поверсі. Вони розмовляли і з’ясовували стосунки. Однак, в якийсь момент дівчина вистрибнула і померла на місці НП від отриманих травм.

Варто нагадати, що у неділю, 7 квітня, патрульна поліція Печерського району отримала виклик про те, що в одній з квартир була виявлена мертва жінка. Тіло було знайдено приблизно в 7:15. Жінку знайшли співмешканці, коли повернулися додому. За словами очевидців, тіло жінки було все в синцях та крові.

Нагадаємо, у Києві сталося вбивство прямо в супермаркеті "Сільпо", що в торговому центрі "Полярний" на вулиці Калнишевського. Інцидент потрапив на камеру відеоспостереження.

Як повідомляв "Знай.ua", у четвер, 4 квітня, стало відомо, що у Львівській області жінка, яка працює в кондитерському цеху, народила прямо на робочому місці немовляти і кинула його на місці. Так, джерело в правоохоронних органах не вказало, в якому саме цеху стався інцидент. Однак він розповів, що жінку госпіталізували в районну лікарню з кровотечею.

Також "Знай.ua" писав, що у Миколаєві стався інцидент, який шокував навіть досвідчених копів. Вранці у вівторок, 2 квітня, на полігоні твердих відходів знайшли розчленований труп жінки. Як повідомляється, нижня частина тіла жінки - ноги і таз - лежали під сміттєвими завалами. Її виявили працівники звалища і викликали поліцію.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков