В Абхазії співробітники прикордонного управління ФСБ Росії затримали грузинського громадянина при спробі незаконно перетнути кордон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що під час розслідування грузин наклав на себе руки. Відзначається, що сама трагедія сталась 10 березня, коли російські прикордонники затримали Іраклія Кварацхелія 1990 року народження і почали складати процесуальні документи.

"Перебуваючи один в службовому приміщенні, Кварацхелія скоїв суїцид. Вжитими заходами з залученням медичного персоналу врятувати Кварацхелія не вдалося", - заявили в Абхазії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У свою чергу експерти відзначили, зщо на тілі чоловіка не було знайдено слідів насильницької смерті.

Разом з тим варто відзначити, що 7-го березня, з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ викинулася дівчина-аспірантка з Тернопільської області на ім'я Зоряна. Перед тим, як вистрибнути, вона опублікувала у себе в соцмережі фотографію з написом "ти назавжди в моєму серці".

Зараз вона знаходиться в реанімації у важкому стані. Гроші на лікування дівчини збирають всією кафедрою і просять всіх небайдужих приносити гроші у викладацьку, оскільки є гостра потреба в грошах. Також вона потребує донорської крові яку можна здати у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.

"Ми тут усі шоковані, ніхто від Зоряни такого не очікував. Розумна, врівноважена, привітна, цілком адекватна дівчина. Можливо, це було якесь нерозділене кохання", - сказала працівниця кафедри.

Крім того варто відзначити, що в Одесі сталася страшна трагедія, яка поставила на вуха все місто. Загадкову смерть 20-річної дівчини Христини Бабенко поліція намагається видати за самогубство. І хлопець загиблої стверджує, що Христина вистрибнула з вікна, проте родичі не вірять і вимагають розслідування, щоб добитися правди.

Трагедія сталася 2 березня на вулиці Генерала Бочарова. За попередньою інформацією, з вікна квартири на 11-му поверсі вистрибнула 20-річна дівчина Христина Бабенко. Смерть настала на місці - швидка допомога не встигла приїхати.

Нагадаємо, учасниця шоу "Голос" трагічно загинула.

Як повідомляв "Знай.ua", соліст The Prodigy звів рахунки із життям.

Також "Знай.ua" писав, що як вберегти близьких від суїциду.

Самогубство перед весіллям. Що змусило 24-річного військового вкоротити собі віку