У травні 2017 року спадкоємець британського престолу, брат Вільяма Уельського, син Принцеси Діани принц Гаррі одружився на американській актрисі і фотомоделі - Меган Маркл.

А от в середині жовтня пара повідомила про поповнення в родині тим самим зірвавши весілля принцеси Євгенії Йоркської .

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За традицією членам королівської сім'ї не годиться говорити про стать дитини до її народження, але дещо відомо напевно, це те, що пологи повинні пройти вже в кінці квітня цього року.

Але одну річ майбутні батьки вирішили точно : вони не стануть виховувати дитину поруч із спадкоємцями Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Герцог і герцогниня Сассекские переїдуть в маєток Фрогмор-хаус щоб відгородити дитину від настирливих камер і папарацці.

" Я буду робити все що в моїх силах, щоб як можна менше "світити" спадкоємця перед об'єктивами журналістів ", - заявив Гаррі.

Звичайно ж, борг перед королевою Елизваттой II наслідник престолу повинен буде виконати.Як і будь-яка любляча бабуся, Елизавета буде опікуватися своїм онуком чи онукою.

Йому або їй необхідно буде представляти монархію в зарубіжних поїздках, а також з'являтися на офіційних і сімейних заходах.

Але так само королева дала дозвіл майбутній дитині Маркл займатися професійною діяльністю. Але така вільність всеодно що палиця з двома кінцями : це дає більше свободи дій, але зменшує шанси стати спадкоємцем престолу після Єлизавети.

Що ж очікувати майбутній дитині королівської сім'ї? Його мати вже встигла нажити собі ворогів серед коронованої еліти, більш того встигнути поскандалити з принцесою Кейт Міддлтон. Залишається тільки стежити за перебігом подій.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про те як герцогиня Сассекська і принцеса Кейт Міддлтон не поділили сукню. Фото нарядів присутні.

Також "Знай.ua" інформував про те, як Меган Маркл змусила принца Гаррі знятися в фильмі. Продовження стрічки вийде вже цієї весни.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про жахливі сварки королівської сім'ї. Дізнайтеся все і навіть більше.