Найкраще обслуговування – це не просто принести клієнту смачну страву із якісних продуктів, а ще й створити унікальну атмосферу, яка залишить приємний відбиток у пам'яті. На цьому якнайкраще знається ресторанний оглядач, автор численних есе на подібну тематику, Інна Гордієнко.

"Таких закладів дуже багато. Саме у Львові, наприклад, почалася ця історія гастрономічної Мекки України, бо там багато концептуальних речей", - підкреслила вона в ефірі "Знай.ua".

Сучасна українська кухня – яка вона? Особливо національна. Адже вареники, сало, борщ – це жирні страви. Але з часом усе змінюється, додаються в меню нові пункти, про які раніше ніхто навіть не чув.

"Модерн український. Багато хто із Дмитром Борисовим намагається готувати із локальних продуктів – сирів, м'яса…Знаю зі свого досвіду, що чимало фермерських господарств. Можливо, не такого бренду, як французькі. Вчора нас пригощали канапкою із десятьма українськими видами сиру. Фантастичні назви, навіть не згадаю, але вони прекрасні", - вважає Гордієнко.

Популярні новини зараз

Діаманти і чисте золото: в Україні створили найдорожчу сукню, від вартості і фото падає щелепа

Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша

Депутати підняли бунт у Раді: трибуна заблокована, хочуть не допустити...

Повне відео постільної сцени з голою дружиною Харламова Асмус злили в мережу: "Скільки заплатили?"

Показати ще

Вражає закордонних гостей і наш алкоголь – виробляється "Шабо", дуже популярне у рестораціях, але поки поступається італійському. Найчастіше купують наливки на ягідних мусах – річ оригінальна, котру туристами не так легко знайти де-інде.

Тобто нав'язані роками стереотипи щодо української кухні давно втратили актуальність – зараз вітчизняним професіоналам є чим здивувати відвідувачів. І мова не тільки про спиртне.

Дивіться: Інна Гордієнко в гостях у Знай.ua

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабінет міністрів спільно з Державною службою з питань праці планують відновити раптові перевірки бізнесу, через що можуть постраждати пересічні споживачі – продукти харчування можуть суттєво зрости в ціні.