Користувачі мережі опублікували перші кадри з місця похорону ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка. Так зване "прощання" проходить у центрі окупованого Донецька.

"Людей біля Донбас-опери вже неміряно. До початку церемонії прощання з Олександром Захарченком ще півгодини", - пишуть користувачі мережі в описі до фотографій.

Зазначимо, що за даними очевидців, Захарченко поховають на так званій Алеї Героїв, яка розташована на цвинтарі "Донецьке море".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У церемонії похорону також візьме участь бойовик, який постраждав у результаті вибуху, через якого загинув Захарченко, так званий віце-спікер ДНР Олександр Тимофєєв.

Тим часом, заради прощання з Захарченком в Донецьку перекрили рух на вулиці Артема від Богдана Хмельницького до Садового.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбитий у п'ятницю ввечері, 31 серпня, ватажок "ДНР" Захарченко за кілька днів до своєї смерті в рази збільшив охорону. Кафе "Сєпар", де підірвали головного донецького терориста, було основним місцем сходки високопоставлених бойовиків, з якими Захарченко вів важливі переговори, передають ЗМІ.

В результаті вибуху терорист отримав смертельне поранення в голову. У "ДНР" розповіли, що бомбу замаскували або світильник, або люстру. Боєприпас привели в дію дистанційно, як тільки Захарченко увійшов в "Сєпар". Джерела спростували дані про те, що терорист помер у лікарні.

Варто нагадати, що голова Донецької самопроголошеної республіки Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку. Про це пишуть російські ЗМІ. Терорист загинув в результаті вибуху в ресторані "Сєпар" на бульварі Пушкіна.

Крім того, був поранений міністр доходів і зборів "ДНР" Олександр Тимофєєв, найближчий соратник глави бойовиків Захарченка на прізвисько Ташкент. Зараз на місці НП працюють оперативники і група рятувальників. Частина центру Донецька перекрита.

Нагадаємо, соцмережі вибухнули через смерть глави "ДНР" Олександра Захарченка.

Як повідомляв Знай.uа, донецькі бойовики лінчували свого головоріза.

Знай.uа писав, український військовий вразив своїм талантом.