У Львові пенсіонерка посеред вулиці проклинала Україну, а коли її почали знімати на відео, облаяла нецензурними словами і намагалася вдарити оператора.

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив користувач з ніком "Мугабе Тілівіжн", опублікувавши знятий ролик. За словами львів'янина, інцидент стався у середу, 6 вересня. На вулиці Городоцькій пенсіонерка-провокаторка на всю горлянку проклинала "бандерівців", а Україну називала "концлагерєм".

"По дорозі на роботу зустрів цікавого персонажа. Пенсіонерка на половину Городоцької ричала, що живе в концлагері (тобто в Україні), як її всі ущемляють і "аотзасаюзахлєбпатрікапєйкі". Коли підійшов уточнити, що вона меле - та накинулась з трьохповерховими матами, а як дістав камеру - дивіться на відео.
Не знаю, можливо треба було викликати відповідну службу, але чи доречно б це було?",- написав автор відео.

Нагадаємо, раніше у Львові, 25 травня, біля пам'ятника Степану Бандері 75-річна пенсіонерка з окупованого Донецька вчинила напад на випускницю однієї з місцевих шкіл - жінка підійшла до 11-класниці і бризнула їй в обличчя газом з перцевого балончика. При цьому пенсіонерка назвала жителів Львівщини хамами, які "не виправдали її сподівань".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

В результаті інциденту школярка втратила свідомість і впала на землю. Коли потерпіла отямилася, вона деякий час не могла говорити і нормально дихати, тому що страждає від алергії.

Після нападу пенсіонерка спокійно попрямувала в магазин, на виході з якого її оточили обурені школярі та їхні батьки.

Словесна перепалка завершилася прибуттям патрульних, які доставили постраждалу школярку, її мати і літню жінку в Галицький районний відділ поліції.

Нагадаємо, в мережі з'явилася нова слізлива історія про "розп'ятого хлопчика" на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біженці з Донбасу раптово завили від "прекрасного" життя в Росії.

Також "Знай.ua" писав, експерти підрахували "запроданців", які отримали російські паспорти цього року.