У понеділок, 10 вересня, у зоні бойових дій на Донбасі помер волонтер, батько, він же санітар, 59 окремої мотопіхотної бригади Валентин Бєлінський.

Така інформація з'явилася в профілі Сергія Сердюка на фейсбуці.


Бєлінський був творцем і очолював благодійний фонд "волонтерської Служби доставки", з 2014 року провів приблизно сотню гуманітарних поїздок на передову.


Рік тому волонтером був підписаний контракт з ВСУ, працював водієм-санітаром у 59 ОМПБр. Отримав в якості нагороди медаль "За оборону рідної Держави".
"Ось так заснув і не прокинувся. За попередньою інформацією, обірвався тромб, проте точна причина стане відома після розтину. Сталося це в Донецькій області, безпосередньо на "передку", - передає про те, що трапилося соратник бійця Валерій Дощанский.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що у "ДНР" очікують швидкого настання ВСУ, бойовики в паніці. Дані дії на окупованих територіях чекають після смерті Захарченко, лідера терористів. Басухин повідомив, що нібито українські військові під прикриттям навчань "Шторм-2018" розмістили ударне угруповання на маріупольському напрямку.


Раніше Знай.UA передавав, що стало відомо, коли помре людство за підрахунками вченого Ісаака Ньютона. Дослідники змогли провести розшифровку записів фізика і математика, і не сумніваються, що він зміг дізнатися, коли загине все живе на планеті Земля. Також відомо, що сам Ньютон вірив у Апокаліпсис і ретельно вишукував згадки про нього в Біблії.


Також Знай.UA писав про те, що Парубій видав своєму батькові орден князя Ярослава Мудрого. Даний орден вважається одним з найзначніших в Україні. На 23 серпня ця премія є тільки у 61 людини, більша частина з яких – з інших держав.