23 лютого в Санкт-Петербурзі шість активісток провели незвичайну акцію біля військкомату.

Вони протестували проти армійської служби.

Фото було опубліковано в Twitter фотографом Давідом Френкелем.

"Феміністки принесли до військкомату немовлят – правда, у згортках виявилося сире м'ясо. "Жінок змушують народжувати м'ясо, яке держава з задоволенням їсть. Сьогодні ми говоримо "ні" тиску на жінок. "Ні" насильству над чоловіками, які не бажають служити в армії. "Ні" війні", – пише фотограф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що Сьогодні, 23 лютого 2019 року у французькому районі Клермон-Феррані було затримано 23 учасника акції протесту. Цей рух було організовано учасниками программмы "жовтих жилетів". Про це першим повідомив новинний канал РБК-Україна з інформацією від франзуцкого посадового ресурсу - BFM TV.

жовті жилети
жовті жилети

В даних акції повідомляється що по мірі проведення цього протесту було затримано правоохоронними органами 23 протестувальника. Співробітники патрульної поліції заарештували з них вісім активістів. Більш того офіційні особи поліції Франції виявили в учасників бейсбольні біти, ножі та інші колючі, ріжучі, а так само ті предмети, які можуть завдати серйозні каліцтва человку.

Ходить інформація про те, що в сьогоднішньому протесті в Клермон - Феранне повинні взяти участь мінімум три тисячі демонстрантів.

Нагадаємо, У Дніпрі десятки лікарів штурмують облраду: терпець урвався

Останні пару тижнів лікарі обговорюють можливе закриття лікарні №8 у місті Дніпро. Вона працює вже більше 30 років. 22 лютого, о 10:00, співробітники лікарні, її пацієнти і просто небайдужі громадяни прийшли на мітинг під обласною радою.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Тисячі харків'ян вийдуть на протест проти подорожчання транспорту

Також Знай.ua" писав про те, що Кияни обурені роботою е-квитка: не зчитує QR-код, кондуктори не допомагають, а хамлять