Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа вважає, що саркастичні заяви його майбутнього суперника українця Володимира Кличка щодо його бажання стати мільярдером, а також щодо можливості Джошуа стати чемпіоном світу по кроссфіту є нічим іншим, як спробою вивести його з психологічної рівноваги:

"Ментальні гри не завжди ведуться в стилі Майка Тайсона – є багато способів проявити себе в цьому сенсі. Але я хочу сказати, що немає нічого поганого в бажанні стати мільярдером. Якщо у вас є діти – ви ставите їм найвищі цілі, чи не так ?

Можливо, Володимир каже так про мене, тому що він сам пройшов через це? Його звинувачували в тому, що він спеціально затягує бої до 12-го раунду, щоб отримати свій відсоток від реклами в Німеччині. Його звинувачували в тому, що він занадто мускулистий, в ті часи, коли він втомлювався занадто рано в своїх боях (бій з Леймоном Брюстером). Все, через що він пройшов сам, він кидає зараз на молодого чемпіона, який проходить цей же шлях. Я вивчаю бокс, я бачу, що за цим стоїть – важливо вивести твого суперника з рівноваги", – сказав Ентоні Джошуа.

Дивіться відеоролик, присвячений підготовці Джошуа до бою з Володимиром Кличком:

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, WBA підготувала спеціальний пояс до бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images