Головний портфельний керуючий Wells Fargo Funds Management Брайан Якобсен почав обмірковувати можливість почати інвестувати в російські активи на тлі новин про намір президента Володимира Путіна створити антиіділівську коаліцію із Заходом в Сирії.

Як повідомляє Bloomberg, з 2014 року Якобсен утримувався від вкладень в Росію через охолодження відносин Росії і Заходу у зв'язку з українською кризою.

Зараз він вважає, що ситуація може розвернутися і союз проти "Ісламської держави" може стати поворотним пунктом.

Читайте також: Країни Східної Європи занепокоєні зближенням між Росією та Заходом

"Нам потрібно якийсь час, щоб відстежити, як будуть розвиватися події, - сказав він Bloomberg, - але вже пора почати за цим стежити. Конфлікт на Україні згас, зниження цін на нафту стабілізувалося, ми можемо дочекатися зняття санкцій".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Втім, аналітики називають заяву Wells Fargo звичайної "розвідкою" і попереджають, що без "відмашки" Білого дому американський бізнес не стане робити різкі кроки. Санкції з Росії поки ніхто в США і не думає знімати.