Путінські військові у Криму: Росія перекинула спецпризначенців на анексований півострів

Росія вкотре перекинула військові підрозділи на територію анексованого Криму під приводом тактичних навчань. Відомо, що тренування стартували у Ростовській області, а вже звідти спец призначенців перекинули на полігони Краснодарського краю та півострова.

Ситуація у Сирії негативно позначиться на Україні

Директор Фонду гуманітарних стратегій Михайло Павлів висловив думку, що ситуація у Сирії у найближчі місяці відобразиться і на Україні. За його словами, США втрачає своє лідерство на світовій карті, що стимулювало масовий переділ світу.

Зачистка ватажків ІД: коаліція ліквідувала двох російських терористів

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У іракському місті Мосул сили міжнародної коаліції на чолі із американськими підрозділами ліквідували двох російських ватажків терористичного угрупування "Ісламська держава".

Charlie Hebdo розкритикував Трампа за удар по базі Асада

Французьке видання Charlie Hebdo опублікувало карикатуру на президента США Дональда Трампа. Автори малюнку розкритикували його наказ про ракетний обстріл у Сирії.

Іран знайшов слід "третьої сторони" у хімічній атаці

"Третю сторону" назвав винною в хімічній атаці в провінції Ідліб секретар Вищої ради національної безпеки Ірану Алі Шамхані. На його думку, вона була зацікавлена в тому, аби в Сирії почалася повноцінна військова операція. Шамзані заявив, що сирійський уряд нібито знищив усю хімічну зброю ще в 2013 році в рамках операції під егідою ООН.