Незважаючи на те, що зима вже настала, в Одесі збережеться тепла погода.

Як повідомляє Траса Е-95, місцевий мешканець будинку в приватному секторі виявив посеред зими квітучі кульбабки. У мережі обговорюють, що цвітіння кульбаб залежить від температури.

З моменту настання тепла насіння кульбаб пробуджуються, потім відбувається проростання, розвивається коренева система і набирається зелена маса. Після цього бутон формується, а потім вже всім показується гарний жовтий бутон.

Кажуть, що кульбабки використовують для приготування цілющого варення, частіше з нього варять настоянки для профілактики гострих респіратурних захворювань. Пік цвітіння спостерігається в кінці травня або червня.

Жовті бутончики неможливо знайти пізньої осені, тим часом вони невибагливі, частіше власники дач і присадибних ділянок сприймають їх за бур'ян.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: На Чорному морі з'явилися передвісники цунамі (фото)

Нагадаємо, що минулого тижня в Одесі був сильний вітер, який валяв дерева і зносив дахи.