62-річна працівниця Інституту Вікторії у Великій Британії сильно підсіла на онлайн-гру. Барбара Дернлі крім того що витрачала робочий час на забавки, ще вкрала у закладу велику суму грошей.

Про пишуть британські ЗМІ.

Усім відомо, що браузерні ігри є абсолютно безкоштовними, але щоб досягти у них успіху, необхідно прокачувати персонаж. Бабуся вирішила не чекати на розмірений апгрейд, а купувати нові здібності героя. Непомітно для себе та й для інших вона почала красти гроші в архіві.

Невідомо, скільки саме загального часу витратила Барбара на гру, але протягом усієї кар'єри в інтернеті вона вкрала з Інституту близько 25 тисяч британських фунтів. Цю крадіжку працівники помітили під час чергового аудиту.

Жінка слізно зізналася у злочині, але судді все ж її покарали. Наступні два роки свого життя Дернлі проведе за ґратами. Може хоч там вона позбудеться від ігрової залежності. Хоча, знаючи англійську м'якість, жінка може розраховувати на планшет у камері.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читайте також: За влучний кидок американка отримала знижку на навчання (відео)

Онлайн-ігри є способом заробітку для деяких геймерів та справжньою катастрофою для більшості людства. Люди здатні на божевільні речі заради створення непереможного персонажа у грі.